Starters

  • Support voor het MKB

    Administratiekantoor Vorstman weet waar de starter mee geholpen is!
  • 1

Een interesse, een idee, of een mogelijke overname zijn vaak de aanleiding om een nieuwe onderneming te starten. Er komt daar nogal wat bij kijken!

Je bent druk met het uitwerken van je plannen of de verkoop van je product of dienst en daarnaast moet het bedrijf opgericht worden.

Wat voor bedrijf gaat het worden; éénmanszaak (geen juridische aspecten), samenwerkingverband (V.O.F./C.V.) (samenwerking contract) of B.V. (oprichtingsakte nodig). Wat past het best bij jouw situatie?

Misschien moet ook een bank meefinancieren; moet er een groter of kleiner Business Plan gemaakt worden, met een aantal financiële analyses en rapportages. Hier kunnen wij een goede bijdrage leveren zodat het Business Plan met goede cijfer analyses kan worden aangeleverd.

Verder blijkt dat de administratie vaak een lastig obstakel is voor veel beginnende ondernemers. Naast het opstarten van de ondernemersactiviteiten, zal er aandacht moeten zijn voor uitgaande rekeningen, inkomende rekeningen, kasboek, bankboek, BTW, urenregistratie, etc.

Wij kunnen je helpen bij het inrichten en bijhouden van al je administratieve verplichtingen en wensen. Misschien in het begin wat meer en als alles draait neem je meer voor eigen rekening of je blijft het gewoon uitbesteden. Per maand kunnen we onze support aanpassen aan jouw wensen

Administratiekantoor Vorstman

Administratiekantoor Vorstman is een online administratiekantoor dat zich richt op de ZZP'er, eenmanszaak en MKB ondernemer.


Dellaertlaan 128
1171 HK Badhoevedorp
06 - 53 912 491
info@administratiekantoor-vorstman.nl
Ma-Vr: 09.00 - 18.00 uur

Copyright © 2020 Administratiekantoor Vorstman. Alle rechten voorbehouden.